Министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена

...
Министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена
Коментари Харесай

На живо: Теменужка Петкова: Предложената цена от Булгаргаз за септември е коректна

Министър Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по срещна медиите с резултатите и изводите от инспекцията, обвързвана с установяване на цената на природния газ за месец септември от Булгаргаз.

Към сегашния миг инспекцията завърши и резултатите от нея за отразени в отчет. В разбора е изработен обзор на положението на пазара за прирорден газ.

Рекордно ниски цени в европейски мащаб е регистриран на пазара на природния газ, поради COVID-19 рецесията, уточни тя.

Анализът демонстрира, че резултатът на въвеждане на пазарния детайл в установяване цената на газа има позитивен резултат. След предоговаряне на метода на формиране на цените резултатът е положител, безапелационна е Петкова.
Цената за септември на природния газ е по-ниска от тази през април т.г. откакто през март бе предоговорена цената на природния газ с Русия. Направен е разбор за понижението от Булгаргаз и за бизнеса и за битовите консуматори, изясни още Петкова.
Предложената цена от "Булгаргаз " на цената за септември от 22,46 лв. е правилна, е посочила провереката, разгласи тя.

По време на брифинга въпрос на министъра бе заложен и от представител на "Да, България ", на който Петкова даде съответни цифри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР