Министър-председателят Стефан Янев участва в отбелязването на 184-тата годишнина от

...
Министър-председателят Стефан Янев участва в отбелязването на 184-тата годишнина от
Коментари Харесай

Премиерът Стефан Янев: Нека делото на Васил Левски бъде морален компас към политиците

Министър-председателят Стефан Янев взе участие в отбелязването на 184-тата годишнина от рождението на Апостола на свободата Васил Левски. Премиерът дойде за панихидата, която ще бъде отслужена в църквата Света София в столицата от 18 ч.

Честваме 184-годишнината от рождението на Васил Левски. Това е ден за респект пред неговото дело, пред делото на всички наши възрожденци. В тази връзка, мисля, че е миг да отдадем респект, да сведем глави и да бъдем почтени техни потомци, разяснява преди да влезе в храма Стефан Янев.

Не мисля, че е доста подобаващи в подобен ден да се занимаваме със злободневни тематики, само че е хубаво делото на Левски да бъде един честен компас към нашите политици и дано да те са водят от него, счита министър председателят.

Още не е ясна цялата информация по случая, по който по този начин се шуми. Предполагам, че гледните точки би трябвало да се видят и преценяват - по този начин министър председателят Янев разяснява въпроса би трябвало ли да бъде поискана оставката на здравния министър Стефан Янев във връзка абсурда с " Пирогов ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР