Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев нарече отминалите шест години, през

...
Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев нарече отминалите шест години, през
Коментари Харесай

Медведев се похвали с шест години изкачване на върхове

Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев назова отминалите шест години, през които заемаше премиерския пост, време на подчинение на нови върхове един, от които е връщането на Крим и Севастопол в състава на Руската федерация.
Медведев означи, че присъединението на Крим е отворило нова глава в историята на модерна Русия, която е почнала с възобновяване на справедливостта.
Освен това министър-председателят означи, че отминалите шест години са минали под знака на огромно строителство, като олимпийското село в Сочи, мостът над Керченския проток, учебни заведения и детски градини, заяви Интерфакс.
Медведев увери депутатите, че новият състав на държавното управление ще продължи реализирането на огромните планове:
" Нашата основна концепция е елементарна: заслужен живот за всеки човек, за всеки жител и за цялата ни страна ", сподели още Медведев.
Сегашният състав на министерския съвет, образуван главно през 2012, ще бъде разхлабен след инаугурацията на Владимир Путин на 7 май. Новият състав на държавното управление би трябвало са бъде образуван в продължение на няколко седмици след встъпването на президента в служба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР