Министър-председателят Кирил Петков свиква Съвета по сигурността заради увеличаващото се

...
Министър-председателят Кирил Петков свиква Съвета по сигурността заради увеличаващото се
Коментари Харесай

Премиерът свиква Съвета по сигурността заради Русия

Министър-председателят Кирил Петков привиква Съвета по сигурността поради увеличаващото се напрежение сред НАТО и Русия.

Заседанието на Съвета е планувано за на следващия ден (25 януари) от 16:30 часа. Според известието на пресцентъра на Министерски съвет, участниците ще обсъдят напрежението към Украйна и проектите на съдружниците в НАТО да укрепят източния фланг на Алианса.
ГЕРБ желае изключително съвещание на Народното събрание поради напрежението НАТО-Русия
ГЕРБ внася 59 подписа в Народното събрание, с цел да заседава Народното събрание изключително поради напрежението по оста НАТО-Русия. Това сподели на...
Прочети повече
Припомняме, че по-рано стана ясно, че НАТО изпраща още бойни самолети и кораби, с цел да укрепи наличието си в Източна Европа поради обстановката към Украйна. 

Насред възходящото напрежение, белязано и от изтеглянето на американски и английски дипломати от Украйна, НАТО изяснява, че задачата е да се усили способността за въздържане в Алианса, " до момента в който Русия " продължава скупчването на военни сили във и към Украйна ". Засега Европейскят съюз се въздържа от евакуиране на свои дипломати.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР