ГРИЙНБЪРГ, Ню Йорк (AP) — Изстрелът на Джейлън Брънсън да

...
ГРИЙНБЪРГ, Ню Йорк (AP) — Изстрелът на Джейлън Брънсън да
Коментари Харесай

Джейлън Брънсън е в следсезонна игра, невиждана от Майкъл Джордан, когато Никс водят с 2-0

ГРИЙНБЪРГ, Ню Йорк (AP) — Изстрелът на Джейлън Брънсън да стане звезда беше явен за Том Тибодо, когато беше на върха учебно заведение. Донте ДиВинченцо го видя незабавно щом станаха съотборници в колежа.

Рик Карлайл стана очевидец на това като първия професионален треньор на Брънсън — и в този момент би трябвало да разбере по какъв начин да забави състезател с най-дълго отбелязване на голове през следсезона от Майкъл Джордан преди три десетилетия.

Брунсън ще се опита да помогне на Ню Йорк Никс да поведат с 2-0 в полуфиналите на Източната конференция над Индиана Пейсърс в сряда в единствения мач от програмата на НБА.

Брунсън вкара 43 точки в понеделник при успеха на Никс със 121-117 в мач 1. Той означи 40 или повече в четири следващи мача, първият състезател, постигнал това след сезона след Джордан в НБА през 1993 година Финалите и е едвам четвъртият състезател, който в миналото е правил това.

Въпреки това той упорства, че в никакъв случай не влиза в мач, мислейки какъв брой би трябвало да вкара, даже когато тим на Никс пропуща точк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР