Министър - председателят Бойко Борисов, председателят на Народното събрание Цвета

...
Министър - председателят Бойко Борисов, председателят на Народното събрание Цвета
Коментари Харесай

Борисов: Можем да оставим фактите да говорят сами за себе си

Министър - ръководителят Бойко Борисов, ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на стопанската система Емил Караниколов посетиха профилирания цех за производството на каучукови, пластмасови и железни съединения за спирачните системи на международно известни автомобилни марки край Кърджали.

Преди старта на събитието, в което взе участие министър - ръководителят, натрупали се хора обявиха на Борисов, че вложенията са направени с помощта на него, а той отговори, че знае това, само че не може да го изясни на неприятните хора.

Премиерът съобщи, че се радва, че компанията се държи в обществената сфера. "Средната работна заплата е 1500 лева Има 13 и 14 такава ", сподели той и подсети, че поради високите заплати българите се връщат у нас.

"Можем да оставим единствено обстоятелствата да приказват сами за себе си ", сподели Борисов и подсети, че там, където през днешния ден е заводът е имало единствено голи поляни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР