Министър-председателят Бойко Борисов определи пред журналисти мониторинговия доклад на ЕК

...
Министър-председателят Бойко Борисов определи пред журналисти мониторинговия доклад на ЕК
Коментари Харесай

Премиерът Борисов определи мониторинговия доклад на ЕК като обективен

Министър-председателят Бойко Борисов дефинира пред публицисти мониторинговия отчет на Европейска комисия в границите на Механизма за съдействие и оценка като справедлив и изрази увереност, че България в края на 2018 година ще е покрила всички рекомендации. Това той разяснява при инспекцията на Източната дъга на софийския околовръстен път.

София
 © Българска телеграфна агенция
В сектора има камери за надзор на скоростта, означи Борисов и добави, че единствено за през вчерашния ден са били регистрирани 310 превишения на скоростта в този сектор и то с доста огромен %.

По отношение на Доклада министър председателят разяснява, че ще бъде довършено всичко, което е поето като ангажимент. Няколко задания има в Народното събрание, които до края на годината ще станат, сподели Борисов. Знаем, че не сме идеални и има да създадем още неща, само че институциите са задоволително уверени и в Брюксел са сигурни, че ще осъществим рекомендациите, съобщи Борисов. Мисля, че политическата оценка е задоволително добра, с цел да сме оптимисти и да ни окуражи да работим по-добре, посочи министър председателят.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР