Министър-председателят Бойко Борисов обяви, че не е запознат с конкретни

...
Министър-председателят Бойко Борисов обяви, че не е запознат с конкретни
Коментари Харесай

Борисов: Ако има трениращи отбори, да бъдат наказани!

Министър-председателят Бойко Борисов разгласи, че не е осведомен с съответни случаи на нарушение на карантината от страна на професионални футболни клубове. Все отново министър председателят беше безапелационен, че в случай че има трениращи сформира, те би трябвало да понесат своята отговорност.

" Не знам. Не съм чул за футболни тимове да упражняват. Но в случай че има такива... Там, РЗИ-тата да ги ревизират и да ги санкционират, както санкционират всички! ", подреди Борисов, който се включи в постоянния утринен брифинг на националния действен щаб за битка с ковид.

Вчера стана ясно, че част от играчите на " ЦСКА-София " са се събрали на подготвителната база в Панчарево и са провели занятие под управлението на наставника Милош Крушчич, анализатора Деян Фияла и кондиционния експерт Кирил Динчев. На сниманите фрагменти от 7 април по обед се виждат шестима от чужденците в състава на " алените " - Витаутас Черниаускас, Стефано Белтраме, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор, Греъм Кери и Томи Юрич.

В началото на седмицата пък беше направена инспекция на " Локомотив " (Пд), откакто футболистът на отбора Лукас Масоеро разгласи в изявление, че макар възбраната " черно-белите " са почнали да упражняват " на групи по четирима ". Това принуди пловдивската РЗИ да се самосезира.

В " Левски " също не крият, че играчите организират " следени занимания " във фитнес залата. " Заниманията са следени. Не се засичат повече от двама-трима индивида ", изясни изп. шеф на " сините " Павел Колев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР