Министър-председателят Бойко Борисов е на инспекция на мястото, където ще

...
Министър-председателят Бойко Борисов е на инспекция на мястото, където ще
Коментари Харесай

Бойко Борисов пристигна на внезапно посещение в АЕЦ Козлодуй

Министър-председателят Бойко Борисов е на ревизия на мястото, където ще бъде Седми реактор на АЕЦ "Козлодуй ", научи организация BulNews.
Заедно с него са и финансовият министър Кирил Ананиев, енергийният министър Теменужка Петкова, водачите на КТ Подкрепа и КНСБ.
„ Не би трябвало да мислим единствено за ТЕЦ-овете и миньорите, а и за работещите в АЕЦ „ Козлодуй “, от февруари месец, към този момент имаме оценка за влияние на околната среда, ще създадем 7-ми блок на АЕЦ „ Козлодуй “ по технология, която е радикално друга от сегашната, 100% диверсификация по този начин, както направихме с газта “, добави Борисов.
Дъждовното време стана мотив Борисов да засегне и протестиращите, които хвърлят яйца по емблематични здания. "Те възнамеряват яйца да ни хвърлят, а ние от дъжд ще се боим ", съобщи министър председателят.
Ананиев направи коментар по отношение на пенсиите. „ Догодина се планува минималната пенсия да се усили от 250 на 300 лева Хората с пенсия сред 300 и 350 лева ще имат нарастване от 10%, а останалите – от 5 на сто”, разясни той.
Сега сме в изискванията на пандемия и икономическа рецесия, по тази причина си разрешаваме да отпускаме повече пари, сподели Борисов.
Вчера с Ангелов договорихме още 5 млн. за лекарството "Ремдесивир ", за което споделят, че най-вече оказва помощ, разгласи Борисов.
"За 11 години постоянно сме държали остатък на бюджета, не могат да ме обвинят в предизборна акция ", сподели още той.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР