Министър-председателят Бойко Борисов дойде изненадващо на събитието на ГЕРБ „Платформа

...
Министър-председателят Бойко Борисов дойде изненадващо на събитието на ГЕРБ „Платформа
Коментари Харесай

Борисов: Направихме паркове в София, за да има БСП къде да се събират


Министър-председателят Бойко Борисов пристигна изненадващо на събитието на ГЕРБ „ Платформа за цивилен диалог”, с цел да си показа проектите на партията до края на мандата.

Атакува „ тея от Южния парк” – там Българска социалистическа партия показва листата си за претендент евродепутати. Премиерът иронизира левицата, като ги назовава „ чеверме-социалисти”.
Българска социалистическа партия показва претендентите си за евродепутати на събитие в Южния парк „ Справедливост сега” ще бъде слоугънът на акцията на социалистите
„ Направихме паркове в София, с цел да има Българска социалистическа партия къде да се събират. Българска социалистическа партия разчитат на къса памет и ниско образовани хора. Когато София беше в развалина, след синьо-червено ръководство, се наложи да вършим паркове, булеварди, фабрики, учебни заведения, детски градини, безусловно всичко. Нито едно нещо нямаше, в случай че щете и НДК. И парите за Хемус сме ги заделили, стоят по сметката, сподели Борисов.

Премиерът добави, че всички от ГЕРБ, които са забъркани в „ Апартаментгейт” към този момент са подали оставка.

„ Когато висшият главнокомандващ приканва генералитета да не стои покорно, това не е ли тирания? Много са изнервени. Ние сме наложили стандарта – отговорните си подават оставката. Но Българска социалистическа партия разчитат на късата памет. Тези хора приказват за битка с корупцията, тези, които когато управляваха, ние не излизахме от прокуратурата и следствието – поръчкови, поръчкови, поръчкови дела”, съобщи министър председателят.
Медиана: „ Апартаментгейт” е удар върху престижа на ГЕРБ Според социологическата организация, симпатизантите на ГЕРБ са се свили до така наречен „ твърдо ядро”
Министър-председателят добави, че за идната година са обезпечени 360 млн. лева за нарастване на учителските заплати.

„ Планирали сме 360 млн. лева.за нарастване на учителските заплати. На Вълчев съм упълномощил да ревизират положението на учебните рейсове и може там да разчита на още 20 млн. лева, и толкоз за интерактивност “, добави министър председателят. /btv
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР