Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Премиерът в Мюнхен: Няма по-добре пазена граница от българо-турската

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е в Мюнхен за присъединяване в обичайна Конференция по сигурността.

Снощи той участва на формалната вечеря за откриването на Конференцията по сигурност на тематика „ Нови хрумвания за Европа “.

Пред участниците той уточни, че е време да бъдем признати и в еврозоната, и в Шенген, заяви bTV. По думите му няма по-добре защитавана граница от българо-турската.

„ С цялото ми почитание към моите другари от Гърция, само че не може Гърция да е в Шенген, а България да не е. Ако би трябвало да станем и ние недисциплинирани и да ни обърнете внимание”, съобщи Борисов.

„ За последните пет десетилетия Мюнхенската конференция по сигурността се трансформира в главен световен конгрес за разискване на политиката за сигурност. Фокус тази година е подложен върху въпроси като ролята на Европейския съюз като световен участник в връзките за сигурност “, написа министър председателят в персоналния си профил във фейсбук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР