Министър-председателят акад. Николай Денков свиква заседание на Съвета по сигурността

...
Министър-председателят акад. Николай Денков свиква заседание на Съвета по сигурността
Коментари Харесай

Николай Денков: Непосредствена заплаха за България няма

Министър-председателят акад. Николай Денков привиква съвещание на Съвета по сигурността към Министерски съвет идния вторник. Това заяви самият той пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Премиерът осведоми, че няма непосредствена опасност за България на този стадий по отношение на спора в Близкия изток. " Все отново ние се приготвяме за нова бежанска вълна, тя няма да пристигна на следващия ден, само че би трябвало да сме готови ", сподели още Денков след изключителния Председателски съвет в Народното събрание.

Той осведоми още, че държавното управление е подхванало ограничения за защита тук-там, свързани с Израел като религиозни храмове, посолството и други

Денков разяснява срещата при президента, отдадена на тематиките сигурност и защита, която се организира в сряда вечерта.

" С госпожа Габриел представляваме държавното управление. Информация от службите имаше, с президента направихме изказване, това е изцяло задоволително. Освен това форматът на тази среща не беше доста явен, огромна част от времето беше обвързвана с техническото преоборудване на армията, какво ще прави министъра на вътрешните работи на тази среща? ", попита Денков по отношение на отсъствието на министъра на вътрешните работи и основния секретар на Министерство на вътрешните работи нощес.

Очаквайте още детайлности. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР