Минималните температури ще са между 5° и 10°През нощта ще бъде

...
Минималните температури ще са между 5° и 10°През нощта ще бъде
Коментари Харесай

Утре времето ще е слънчево с температури до 25°

Минималните температури ще са сред 5° и 10°

През нощта ще бъде най-вече ясно. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно и сутринта тук-там в низините и котловините ще се образува мъгла или инверсионна облачност.

Утре ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има основно преди обяд над Източна България, само че ще е съвсем без валежи. В източните региони ще духа слаб до сдържан вятър от североизток. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, в София - към 5°, а оптималните - сред 20° и 25°, в София - 21°.

Това съобщи дежурният синоптик от НИМХ Евгения Егова, предава Агенция " Фокус ".

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има основно преди обяд, само че единствено в най-южните региони има условия едва да превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е от 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

В неделя ще доминира слънчево време, сутринта тук-там в низините и котловините с ниска облачност и понижена видимост. Вятърът за малко ще се смени със северозападен. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 19° и 24°.

През първите дни от новата седмица облачността ще се усили и ще е най-вече забележителна. Само на обособени места в планинските региони в Западна България ще има валежи от дъжд. Ще е съвсем безшумно или със слаб вятър, най-често от изток-югоизток. Минималните температури ще са малко по-високи, дневните едва ще се намалят.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР