Минималната цел на отбора на Борусия Дортмунд през следващата година,

...
Минималната цел на отбора на Борусия Дортмунд през следващата година,
Коментари Харесай

Вацке занижи сериозно целите пред Борусия Дортмунд

Минималната цел на тима на Борусия Дортмунд през идната година, когато отпред на тима се завръща Един Терзич, е класиране в Шампионската лига, съобщи изпълнителният шеф Ханс-Йоаким Вацке в изявление за Скай ТВ.

Терзич води Дортмунд сред декември 2020 и май 2021, печелейки Купата на Германия и утвърждението от почитателите. Той бе назначен за състезателен шеф след привличането на Марко Розе за старши треньор, само че последният бе освободен и Терзич получи още един късмет да води "жълто-черните ".

"Той е доста известен измежду почитателите и познава чудесно Борусия Дортмунд. Спокоен съм с него отпред и се надявам да печелим мачове. Знам обаче, че сме в интервал на много промени, тъй че минималната цел ще бъде да се класираме за Шампионската лига (четвърто място в първенството). Ще дадем време на този тим, тъй като може би ще имаме шест или седем нови момчета ", съобщи Вацке за Скай ТВ.

Дортмунд към този момент се раздели с Ерлинг Холанд и Аксел Витсел, а в тима дойдоха Никлас Зюле, Нико Шлотербек и Карим Адеими.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР