Мини дължините успяха елегантно да си проправят път към летните

...
Мини дължините успяха елегантно да си проправят път към летните
Коментари Харесай

7 летни костюма, които бихме носили тази седмица

Мини дължините съумяха елегантно да си проправят път към летните костюми. Заменяме дългият панталон с по-къс модел или дългата с мини кройка и бързо внасяме нещо ново в офис дрескода. Разбира се, в офиса дължината би трябвало да е към коляното, само че отвън него и през уикенда можете да си позволите още съкращаване на дължината. Така или другояче бермудите са must have това лято. 
               

Разпознаваме настъпването на лятото и по леките и естествени материи като лен и памук, които не са изключително практични, тъй като се мачкат повече, само че по тази причина пък в тях се усещаме много по-комфортно от синтетичните им разновидности. Цветовете също стават все по-светли – от време на време неутрални в нюанси на бяло и бежово, а различен път – пастелни и цветни като розово, цвят мента или бледосиньо. Харесваме и моделите в цветно отвесно райе, което постоянно издължава силуета и е уместно при девойки с по-нисък растеж.
               

Под сакото е задоволително да сложите топ в бяло или черно, само че може да бъде и тишърт със закачлива щампа. Заменяме макси бижутата с фини и минималистични модели (откриваме изключително красиви декорации на ), а както издават и нашите стайлинг музи блейзърът и могат да се комбинират еднакво самоуверено и с кецове, и с обувки на токчета.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР