Миналия петък падна една от мистериите, която измъчваше многомилионната армия

...
Миналия петък падна една от мистериите, която измъчваше многомилионната армия
Коментари Харесай

Ето какъв таен сигнал изпрати Кейт Мидълтън във видеото за рака

Миналия петък падна една от мистериите, която измъчваше многомилионната войска от почитатели на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън.

Да, видео обръщението на брачната половинка на Принц Уилям не донесе на феновете й никакво облекчение. Но тези, които видяха този знак зад тила на кралската персона, са безапелационни – има защо да се надяваме!

Феновете на конспирациите не престават да въртят своите теории и да търсят нови доказателства за машинация. В това им оказва помощ самото кралско семейство, което от 26 декември 2023 година пламенно се занимаваше с фалшификации посредством публични лица и настойчиво избягваше истината.

Затова и не е изненадващо, че малко преди принцесата да се обърне към поданиците си, бе изработен опит за кражба на медицинските й данни.

Най-вероятно точно това е тласнало кралското фамилията към деяние. И по този начин на 22 март целият свят научи, че принцесата страда от онкологично заболяване.

Принц Хари и Меган Маркъл, по данни на New York Post, не са били известени за протичащото се с Катрин, а са научили за подлата болест дружно с всички останали.

Между другото другар на херцозите на Съсекс изрази подозрение, че информацията за здравословното положение на Мидълтън е вярна.

Бизнесменът Кристофър Бузи твърди, че всичко, което споделят представители на Бъкингамския замък, е неистина. И допуска, че всички английски медии вземат участие в това на драго сърце, създавайки доста „ клюки “.

„ Съжалявам да чуя, че Кейт има рак и се надявам да се възвърне изцяло. Но е явно, че и трите й предходни фотоси са били подправени и дворецът се е опитвал да скрие тази диагноза “, споделя Бузи пред New York Post.

Феновете на теорията, че Мидълтън от дълго време не е измежду живите, пък побързаха да се изкажат, че дамата, която седи на пейката в градината, не е брачната половинка на Принц Уилям. И означават, че на видеото халката на принцесата понякога изчезва мистериозно.

Малцина обаче обърнаха внимание на това, което е зад тила на Кейт. И единствено отдадените оцениха вярно този знак.

На клипчето зад принцесата на Уелс се вижда полянка с цъфнали нарциси. За множеството хора това са единствено цветя.

Нарцисът, който цъфти при започване на март, се разпознава с Уелс и е знак на резистентност. В същото време обаче означава надежда и се употребява като лого от раковите общности. А екстрактът от това цвете от дълго време е намерил място в противораковата терапия.

Точно затова Кейт е решила да ускори думите си на фона на нарцисите, като че ли желае да каже: има вяра. Това й известие удостоверява и английският онколог Керъл Сикора, считан за международно величие в областта на рака.

„ Заявлението на Катрин за профилактичната химиотерапия допуска, че ракът не се е популяризирал по-нататък. В противоположен случай щеше да получи по-агресивна химиотерапия “, съобщи той пред Daily Mail.

Пуловерът, който е избрала принцесата за прочувственото си послание, също е специфичен и съгласно експертите крие трогателна символика.

Принцесата на Уелс е носила въпросната дреха и в по-щастливи времена. През май 2019 година бе с нея по време на пътуването си до университета Сейнт Андрюс, където се срещна с Принц Уилям, а предишния април го носеше на публична фотография на принц Луис, каращ ръчна количка в Норфолк.

Кашмиреният пуловер на известната марка Erdem придава на Кейт елементарен тип, който е от решаващо значение за нещата, които възнамерява да показа.

„ Избирайки тази ежедневна визия, принцесата напомни на нацията, че тя е освен „ наша “, само че и „ тяхна “, затворена жена, чиито цели би трябвало да бъдат съпругът и децата, родителите, братята и сестрите до цялостното й възобновяване “, написа Сара Оливър за Mail on Sunday.

„ На пейката в дънки и с едвам видим грим, със спусната дълга коса, тя акцентира обстоятелството, че ракът не почита привилегирования й живот. И тя ни помоли да проявим нужното схващане, с цел да се оправи с това в усамотение “, прибавя Оливър.

„ Понякога тя не е принцеса, а майка на възпитаници, брачна половинка и стопанка. Точно това обръщение изпрати Кейт, когато разгласи диагнозата си “, показва още журналистката, написа jenata.blitz

novini.bg
 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР