Миналата седмица в един от най-дъждовните дни посрещнахме новостите в

...
Миналата седмица в един от най-дъждовните дни посрещнахме новостите в
Коментари Харесай

Новото решение на Biologique Recherche за защита на тялото от слънцето

Миналата седмица в един от най-дъждовните дни посрещнахме новостите в региона на слънцезащитата с нашите сътрудници от  и дoктор Гергана Манолова.



Всички обичаме слънцето, лятото и морето. И до момента в който слънцето е от значително значение за живота и синтеза на витамин D, несъразмерното излагане може да повлияе на здравето, изключително на кожата, с краткосрочни и дълготрайни последствия.

Краткосрочните последици са епидермално удебеляване, зачервяване (изгаряне), алергични реакции (радиодерматит), произвеждане на свободни радикали (оксидативен стрес), програмирана клетъчна гибел и увреждане на ДНК

Дългосрочните последствия могат да бъдат загуба на разтегливост на кожата, фотостареене и развиване на предракови лезии. 

Докато телата ни имат голям брой естествени защитни механизми за битка с UV лъчите, нужна е външна система за отбрана от слънцето, за ограничение на увреждането на кожата. 

 разширява гамата си за отбрана от слънцето със характерен артикул за тяло, наименуван Protection U.V. Corps SPF 25, употребявайки нови научни достижения, с цел да се бори дейно с нездравословното въздействие на слънцето. Protection U.V. Corps SPF 25 съдържа композиция от 100% натурални, минерални и растителни филтри. Патентованата технология Triple Shield Complex е ориентирана към 100% от слънчевите лъчи (UVA + UVB + забележима светлина+ инфрачерервени) и обезпечава цялостна отбрана посредством опазване на слънчевия капитал на кожата. Protection U.V. Corps SPF 25 е богат на овлажняващи и регенериращи дейни съставки, които оказват помощ за попречване на стареенето и дехидратацията в епидермиса. Biologique Recherche предлага цялостна гама от новаторски слънцезащитни артикули, в това число артикул за тялото, който е подобаващ за всички положения на кожата, водоустойчив, екологичен и безвреден за океанските рифове. Ние проектирахме нашата слънцезащитна филтърна система, с цел да ограничим освобождението и разпространяването на слънцезащитни кремове в океана. Като член-основател на организацията OceanoScientific за е от значително значение да помогне за опазването на океаните.



Сигурни сме, че този артикул ще ви стане един от обичаните за слънцезащита с неговите три платформи за деяние.

СЛЪНЦЕЗАЩИТНА ПЛАТФОРМА

Титанов диоксид и цинков оксид: Минерални филтри с натурален генезис, които отразяват UVA и UVB лъчите за отбрана на епидермиса.

Масло от Каранджа: Богато на антиоксиданти за отбрана на кожата от стареене.

Оризов естер: Това противовъзпалително средство успокоява кожата и има антиоксидантни свойства, които улавят свободните радикали, които предизвикват прибързано стареене.

Фитостероли от оризови трици: Те укрепват бариерната функционалност на кожата и имат противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, които защищават кожата от нездравословното влияние на свободните радикали.

ОВЛАЖНЯВАЩА ПЛАТФОРМА

Натурален овлажняващ захарен комплекс: Това обезпечава оптимална, дълготрайна хидратация на кожата и понижава дразненето на кожата.

РЕГЕНЕРИРАЩА ПЛАТФОРМА

Екстракт от цвят на Тиаре: Известно със своя опияняващ мирис, подхранващите свойства на това цвете служат като средство за грижа за кожата NutriOx complex: Този комплекс, формиран от подхранващо арганово масло, богато на мастни киселини, витамин Е и бизаболол, оказва помощ за отбрана на кожата от прибързано стареене, като задейства регенерацията на клетките.

Protection U.V. Corps SPF 25 се нанася преди излагане на слънце върху цялото тял, като обърнете изключително внимание на шията и деколтето. За оптимална зашита се предлага да се нанася най-малко на всеки два часа.

И не забравяйте, хубавичко кожа е щастлива, когато е предпазена!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР