Миналата седмица Русия нападна Украйна, предизвиквайки един от най-големите геополитически

...
Миналата седмица Русия нападна Украйна, предизвиквайки един от най-големите геополитически
Коментари Харесай

Как известните личности от шоубизнеса осъдиха войната в Украйна


Миналата седмица Русия атакува Украйна, предизвиквайки един от най-големите геополитически спорове от десетилетия. Реакцията на държавните управления по света не закъсня, като Русия и нейните най-големи компании, банки и най-богати жители бяха наранени от тежки стопански наказания. Това обаче по никакъв метод не възпря военната инвазия на Русия и мнозина специалисти имат вяра, че съветският президент Владимир Путин няма да спре, до момента в който крайната му цел не бъде реализирана - завладяването на столицата Киев. Само времето ще покаже по какъв начин ходът на Путин ще повлияе на бъдещата история на човечеството, само че ето по какъв начин известните персони от шоубизнеса осъдиха съветската експанзия и войната в Украйна.

Родената в Киев актриса и модел Мила Йовович показа в Инстаграм профила си, че се усеща раздрана на две поради войната в Украйна.

" Аз съм с разрушено сърце и онемяла, пробвайки се схващам какво се случва в моето отечество - Украйна. Моята страна и моят народ са бомбардирани. Моите приятелите и родственици се крият. Моята кръв и моите корени идват и от Русия, и от Украйна ", написа Йовович в Инстаграм.

" Като мнозина от вас, аз се апелирам за хората в Украйна ", написа холивудската звезда Анджелина Джоли в Инстаграм профила си.

Според Джоли е прекомерно рано е да се знае какво ще се случи, само че моментът е от голяма важност за народа на Украйна и за интернационалното господство на закона.

Испанският артист Хавиер Бардем се включи в към митинг пред съветското посолство в Мадрид, с цел да изрази поддръжката си към украинския народ и недоволството си от военните дейности на Русия против европейската страна.

" Тук съм, с цел да покажа, че съдя войнствените дейности на Руската федерация против Украйна. Това е инвазия, която нарушава главното право на Украйна на териториален суверенитет и интернационалното право ", сподели Бардем.

Актьорът Шон Пен е в Украйна и снима документален филм за съветските военни дейности. Носителят на " Оскар " се е появил на брифинг в Киев, където е слушал изявления на държавни чиновници по отношение на протичащото се. За финален път Шон Пен беше в Украйна през ноември 2021 година Тогава е почнал подготовката за документалния си филм, като е посетил разнообразни военни бази в страната.

Аштън Къчър също изрази подкрепара си за Украйна в Туитър. Холивудският артист е женен за американската актриса Мила Кунис, която е родена в Чернивци, Украинска ССР

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР