Миналата година на Капитан Андреево са задържани над 750 хил.

...
Миналата година на Капитан Андреево са задържани над 750 хил.
Коментари Харесай

Задържаха 22 тона фалшив перилен препарат

Миналата година на " Капитан Андреево " са арестувани над 750 хиляди подправени продукта, а от началото на тази - над 150 хиляди
22 тона подправен перилен препарат са арестувани на границата, заяви Нова тв. В репортаж от митницата на " Капитан Андреево " медията сподели огромната пратка от " сякаш известна марка ".

Стоката е арестувана преди няколко дни, посочи Георги Господинов, който е шеф на митническия пункт. Митничарите заподозрели, че пратката не е истинска и изпратили питане до притежателя на мярката. " Това е втора пратка на този транспортьор, която стопираме. При първата се откри, че прахът не нарушава права на интелектуална благосъстоятелност. Това навежда на извода, че компании, които търгуват с истински артикули, търгуват и с менте ", разяснява Господинов.

Митничарите са минали семинар за различаване на отбраните на избрани артикули, могат да се ориентират и от документите. Потребителите обаче няма по какъв начин да схванат по този начин елементарно дали праха за пране, да вземем за пример, е автентичен.

Миналата година на  " Капитан Андреево " са арестувани над 750 хиляди подправени продукта, а от началото на тази - над 150 хиляди Повечето ментета влизат от Турция, а главните производители на подправени артикули в свет са от Китай и Турция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР