Миналата година Филип Аврамов и съпругата му Милена се разведоха.

...
Миналата година Филип Аврамов и съпругата му Милена се разведоха.
Коментари Харесай

Милена Аврамова преодоля болката от развода с Фицата

Миналата година Филип Аврамов и брачната половинка му Милена се разведоха. В центъра на медийното внимание бе Фицата, който стана още веднъж татко, само че детето бе от новата жена до него Севинч Ибрахим. Актрисата Милена Аврамова избра да мълчи по тематиката, а и както тя споделя – не е желала да натрупа показна известност при раздялата.

„ Истината е, че в никакъв случай не съм желала да натрупвам популярност посредством брака си с Филип. Камо ли да ставам известна около развода ни. Правя го в този момент, тъй като пристигна времето. Исках да приказвам в миг, когато се усещам по-спокойна. Важно ми е да бъда разбрана вярно. И се надявам оттук насетне хората да виждат каква съм на сцената и в киното, а не какво се написа за персоналния ми живот. Да уловят заряда ми, вярата, фантазиите и да ме усетят без ненужно натрисане в медиите като „ обезверена някогашна брачна половинка “. Не съм такава! Давам това изявление и поради щерка ни Рая, с цел да знае един ден, че майка ѝ и татко ѝ не са се изпокарали. Не съм имала проблем да приказвам с изключение на обидата и болката, които се преглъщат. Но това са нещата от живота. И да се знае, че сред нас с Филип няма ненавист и отрицателни настроения. Имаше дълго време едно надълбоко недоумение “, разкри Милена пред „ България през днешния ден “.

Тя схванала, че нещата сред тях не вървят най-силно по време на фотосите на кино лентата „ Летовници “, в който по подигравка на ориста играе точно обезверена брачна половинка.

„ Да. Моята роля е на Лили – жена, която не намира пресечна точка със брачна половинка си. Но истината е, че разривът в връзките ми с Филип в действителност отключи и други контузии от предишното ми – мемоари, с които не се бях справила. Други проблеми. Затова и плаках същински на кастинга, а за кино лентата трябваше тъжна, търсеща жена. Впоследствие, след „ Летовници “, започнах да си задавам въпроси – какво следва за мен оттук насетне. В началото, когато срещнах Филип, имах вяра, че любовта е един мъж за цялостен живот. Колкото и неща да са се случвали във времето сред нас, каквото и да правихме, вярвахме, че сме се намерили.

И това ни свързваше към 17 години – веселбата, смехът, песните, да седим на огъня, да се къпем голи в морето, да се разхождаме из гората. Най-силното в нашата връзка бе, че усещах неговата душа. Мислех, че и той моята. И че ще е за цялостен живот. И допускам, че към момента е за цялостен живот, въпреки в този момент нещата да стоят по друг метод – постоянно ще го обичам. Дали при него е по този начин, не ме интересува толкоз, тъй като имаме прелестно дете. Ще обичам Филип цялостен живот, тъй като, в случай че си кажа, че всичко в тези години е било неистина, би трябвало да залича половината си живот. Ако си го причиня, няма по какъв начин да продължа напред. На този стадий е доста мъчно обаче да върна това чувство за обич в мен “, споделя още актрисата.

Тя добавя, че е мислела за проблемите в брака като временен интервал и не признавала пред себе си, че нещо се е счупило.

„ Вярвах си. Но осъзнах, че нещата не вървяха и преди този момент. Появи се нашето детенце Рая. Когато стана на две годинки, усетих, че нещо се е трансформирало за мен по-специално, защото съм много дива натура, обичах и купони и не ми пречеше да не дремя до късно, когато беше радостно. Но с появяването на Рая внезапно отговорността към нея измести заниманията. Докато това не го усетих при Филип. И допускам, че там някъде започнаха да се разклащат нещата. Защото си мислех, че и той ще се промени в тази тенденция, само че той е тъп и твърдоглав, както се споделя, и си живее по този начин, както си желае, и никой не може да го промени. А и видяно от този миг, ми се коства, че и не би трябвало да бъде променян. Та започнах да изисквам неща от него, които не му идваха от вътрешната страна, и надлежно не ставаше “, изяснява Милена Аврамова.

Тя добавя, че разводът им е минал без разтърсвания и даже адвокатката им споделила, че толкоз бързо не са минавали нещата в цялата ѝ кариера. Тя не се е срещала още със Севинч, което за нея е необичайно. Но признава, че първоначално ѝ е била ядосана. Но желае нейната щерка Рая и дъщерята на Филип – Ана, да открият добра връзка като сестри.

Източник: tialoto.bg
Снимкa: България днес
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР