Няколко месеца по-рано Йоана бе коронясана в германския, а сега

...
Няколко месеца по-рано Йоана бе коронясана в германския, а сега
Коментари Харесай

Нашата ексгимнастичка Йоана Николова отново в Playboy

Няколко месеца по-рано Йоана бе коронясана в немския, а в този момент към този момент фаворитка във френския



Бившата националка по художествена гимнастика Йоана Николова изгря във френското издание на " Плейбой ". Четвъртата на европейско състезание бе определена за момиче в броя за юни, написа " България Днес ".

Така Йоана стана втората българка след Петя Богданова в мъжката библия във Франция. Фотосесията й е извънредно гореща, в случай че се съди по фотосите, с които " Плейбой " популяризира броя.



" Истинска фаворитка на редакцията, 22-годишната Йоана Николова е палач с лице на ангел! ", пишат от изданието.

Като момиче на месеца Йоана дава и огромно изявление за " Плейбой ".

" Аз съм смела персона. Обичам да опитвам, проучвам, сътворявам и поемам опасности. Затова станах модел. Мисля, че не всеки схваща изкуството на голата снимка, само че то не би трябвало да бъде разбирано. Толкова е ограничаващо просто да видиш голо тяло на фотографията. В реалност има съдбовна жена с душа, мощен темперамент, мощ, деликатност, която приема и обича себе си изцяло. Много е особено, когато постигнете това равнище на независимост ", споделя Йоана.



Николова разкрива и за какво е избрала да се причисли към моделите на " Плейбой "

" В този свят, цялостен с филтри и преценки, обичам да показвам себе си по почтен и палав метод. Затова предпочитам фамилията на зайчетата ", безапелационна е гимнастичката.

За някогашната прелест това е втора фотосесия за " Плейбой " в разстояние на четири месеца. През февруари Йоана бе момиче на броя на немското издание. Тогава показа, че сега няма мъж до себе си.

Николова бе една от най-талантливите ни гимнастички. Шампионка на България за 2015 и 2016 година Има още безчет трофеи и медали. Немалко експерти й предричаха огромни триумфи в спорта. Отказва се след тежка контузия и загубата на непосредствен човек през 2020-а. В момента следва в НСА.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР