Мило момиче, трябва да знаеш, че само тези, които силно

...
Мило момиче, трябва да знаеш, че само тези, които силно
Коментари Харесай

Само тези, които обичаме, имат силата да ни наранят

Мило момиче, би трябвало да знаеш, че единствено тези, които мощно обичаме, имат силата да ни наранят. Не мислете за всички любовни известия, които изпращат или какъв брой години сте прекарали дружно. След като сте сигурни, че вашият обичан човек ви заблуждава и имате доказателство, че лъже, е време да се изправите против него.

Всъщност вие сте били излъгани от ваш другар или обичан човек и би трябвало да им кажете какво са ви предизвикали. Да, блага, даже и да не са го създали съзнателно, би трябвало да бъдеш почтена с тях. Иначе ще продължиш да страдаш.

Искат да ви наранят? Съвети по какъв начин да постъпите

Кажете това, което мислите

Репетирайте какво ще кажете на другата страна. Думите ви би трябвало да бъдат къси, безапелационни и ясни. Всъщност просто кажете това, което вярвате, че е истина. Когато говорите, не спирахте. Бъдете уверени в себе си и изразявайте мнението си свободно. Не си позволявай още веднъж да бъдеш наивница, поради любовта. Време е да отстояваш себе си. Време е да уважаваш себе си. Време е да обичаш себе си.

Не вярвай

Повярвай, блага, че твоят сътрудник ще се опита да те накара да изглеждаш като луда. Ще омаловажава всичко, което казваш и правиш и ще работи преобладаващо, даже и да докажеш неговото държание. В последна сметка той сигурно ще се опита да трансферира виновността за всичко на теб и ще дефинира обстановката, като „ загуба на време “. Не вярвай повече на лъжите му и приеми действителността, изключително когато всички доказателства са тъкмо пред очите ти.

Да си търпелив е погрешно

След като изразите мнението си, кажете им какви са бъдещите ви проекти. Това може да е спиране на връзката, която имате. Но може да бъде и да останете дружно, в случай че сте подготвени да измененията държанието си. Мила, би трябвало да знаеш, че при любовните връзки, а и освен при тях, всичко се свежда до взаимното предпочитание връзката ви да процъфтява. Ако единствено едната страна поставя старания, а другата убива и последната вяра за благополучие и естетика, то е изцяло безсмислено да продължаваш да инвестираш време, обич и сила в това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР