Милко Калайджиев и Анелия летуват заедно на Българското Черноморие!Фолкаджиите бяха

...
Милко Калайджиев и Анелия летуват заедно на Българското Черноморие!Фолкаджиите бяха
Коментари Харесай

Милко и Анелия си правят кефа на нашето море, но и поработват из кръчмите

 Милко Калайджиев и Анелия летуват дружно на Българското Черноморие!

Фолкаджиите бяха изловени в механа в Китен, където купонясваха дружно и си припомниха положителните остарели времена. Свиленградската емблема и някогашната възлюбена на Коко Динев са неразделни през последните 20 години и не пропущат опция да са дружно. Причината е, че Милко е изобретател на Анелия за музикалната сцена и за една нощ я трансформира в чалга звезда. А тя и до ден-днешен продължава да му е признателна, като наложително се чуват по празници, а към този момент очевидно са дружно и на море.

През последните седмици Калайджиев се е преместил безусловно да живее на морето, защото има доста участия и кръстосва курортите към Бургас. Той решил, че няма смисъл непрекъснато да си пътува до Свиленград и да налива непотребни средства за гориво. Покрай уговорките си Анелия също се задържала по-дълго на Черноморието. И по този начин се стигнало до моментите, в които прекарват време дружно.

От фрагмента им в заведението се вижда, че Анелия се е гушнала усмихната в него, до момента в който при Милко на напред във времето изпъква брачната му халка. Калайджиев е щастливо привързан с Маргарита, от която има близнаците Антонио и Александър.

Фолкпевицата не е обявявала публично да има мъж до себе си, тъй че може умерено да си обикаля и купонясва по курортите. И двамата като мнозина български известни персони избраха родното море за лятна отмора.

Една от аргументите за това е, че е комплицирано да се пътува на по-далечни дестинации.

Интересът към Калайджиев през годините е разбираем - той е прочут като изобретател на фолкпевиците Преслава, Галена, Анелия, Мира, Джена, Димана, Теди Александрова и Соня Иванова и това е повода постоянно да се радва на женско внимание от известни и незнайни девойки.

" Всеки ден млади девойки и момчета ми звънят на телефона и желаят да ги въвеждам в музикалния бизнес. Веднага им споделям да ми запеят в слушалката и за секунди разбирам дали имат гений. Не се стопират, непрекъснато ми се обаждат ", показа преди време Милко, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР