Милиони за и против са изказани относно пиенето на вода

...
Милиони за и против са изказани относно пиенето на вода
Коментари Харесай

Грешката на всички, които пият топла вода с лимон

Милиони " за " и " срещу " са изказани по отношение на пиенето на вода с лимон. Някои споделят, че би трябвало да се употребява единствено на празен корем и че в това е смисълът. Според други това въобще не е належащо, тъй като няма никакъв резултат върху здравето, написа zdrave.to.

Трети поучават, че може да консумирате напитката когато и да е, тъй като без значение от смисъла, тя е 100 % натурален артикул и като подобен за тялото постоянно е от изгода.

Като цяло казусът наподобява по този начин: " От коя страна е по-добре да се счупи яйцето? " В последна сметка всичко е самостоятелно. Ще разкажем в резюме за какво можете и за какво не, а също по този начин ще прибавим няколко предписания за това по какъв начин да приготвите тази напитка, тъй че да е елементарна, бърза и вярна.

ВОДА С ЛИМОН И МЕНТА

Смята се, че тази напитка почиства, хидратира и ободрява. Лимоновата вода въздейства на енергийния метаболизъм и е отличен имуностимулатор, който оказва помощ да се противопоставим на всички типове грип. Тази вода също се смята за отличен метод за по-бързо намаляване.

Според разнообразни хора топлата вода с лимонен сок е най-добре да се пие на гладно. Може би това е в действителност потребно, само че не забравяйте, че лимонът е кисел. А уелнес е когато всичко е обикновено и работи вярно.

Следователно тези, които имат проблеми със стомаха си, нараснала реакция към мазни и пържени храни и не дай боже каквито и да било проблеми с киселинността, тогава е нежелателно да пият вода с лимон. Полученият резултат не си коства да се изострят така и така проблемите.

Как се пие лимонова вода

Важно е да не прекалявате и да не пиете тази лимонада повече от два пъти дневно. Консумирайте я заран половин час преди хранене и вечер, час и половина преди лягане. Полезният размер е 200 мл, т.е. една чаша. Грешката е, че водата може да се окаже прекомерно кисела и това просто ще „ раздразни “ стомаха.

Между другото, зъболекарите споделят, че лимоновият сок има гибелен резултат върху зъбния гланц, тъй че се въоръжете с вода за уста. Препоръчително е да пиете водата на дребни глътки, тъй че тя да постъпва последователно в стомаха. Самата вода би трябвало да е единствено топла, а не гореща. Топлата вода незабавно се усвоява от тялото и не е нужно да изразходва сила за нагряването ѝ. Желаният резултат се реализира съвсем незабавно.

Рецепта за вода с лимон и мента

Препоръчваме да разнообразите напитката, с цел да снабдите тялото с нова порция витамини и по-малко да дразните стомаха. За това използвайте единствено елементарни естествени съставки. Това са мента, джинджифил, мед и, несъмнено, героят на случая, принц Лимон.

Топла вода с лимон

половин лимон

чаша топла вода

Това е класическата рецепта, която в действителност съдържа всичко. Подходяща е за тези, които вземат решение да отслабнат, да спортуват или просто да мислят по-бързо заран. Ако стомахът ви може да се оправи, тогава изстискайте сока на половин лимон в чаша топла вода и разбъркайте.

Лимонада за целия ден

половин лимон

1 чаша топла вода

2 супени лъжици захар

Това е алтернатива за тези, които желаят да презаредят батериите си за през целия ден. Можете да си извършите цялостен термос. В този случай умножете всички съставки по 5, с цел да получите литър страхотна тонизираща напитка. Пийте не в чаши, а отпийте няколко глътки. Достатъчно, с цел да се освежите.

Рецепта на Синтия Сас

1 лимон

супена лъжица настърган джинджифил

2 литра вода

10 листа от мента

1 краставица

Рецепта от американката Синтия Сас, която популяризира водата си като средство номер едно за поддържане на женското тяло в съвършена форма. В този случай лимонът би трябвало да се нареже на ситно дружно с кората (направете същото с краставицата), смесете с останалите съставки в комфортен съд и приемайте през целия ден.

Вода с лимон и мед

половин лимон

1 л. пчелен мед

1 литър вода

Тази рецепта е по-подходяща за спортисти, които губят огромно количество течности по време на подготовка. Отлична опция да възстановите част от изразходваната сила и дейно да утолите жаждата си.

Вода с лимон и мента

1 лимон

10 листа от мента

1,5 л топла вода

Нарежете лимона на ситно, прибавете мента и залейте с вода. Напитката ще би трябвало да я загреете малко преди да я изпиете. Отличен метод за повишение на имунитета ви и да държите надалеч всевъзможни настинки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР