Милиони момичета по целия свят завиждат на Меган Маркъл, след

...
Милиони момичета по целия свят завиждат на Меган Маркъл, след
Коментари Харесай

Ето защо Меган Маркъл постоянно гледа в камерата, а Кейт Мидълтън - не. Май приказката не е толкова лъскава?

Милиони девойки по целия свят завиждат на Меган Маркъл, откакто схванаха, че тя е съумяла да покори сърцето на същински принц. Още повече дамите, които са разведени, към този момент навършили 30 години и с афроамерикански корени. Изглежда, е внукът на английската кралица можеше да си откри и по-добра партия.
Въпреки това, на сърцето не може да се заповядва, а кралицата не желае доста да повтаря печалния опит на своя наследник, на който бе открита добра жена, само че любовната им история завърши много тъжно.

Но в действителност ли би трябвало да се завижда на красивата актриса? Меган Маркъл към този момент се елементарни с много от своите обичани привички, занимания и обичани занимания от предишното - в предишното е към този момент кариерата ѝ на актриса, благотворителните планове също. Сега ѝ следва да води живота си само по строгите догми на кралското семейство.



Приятелите на американската актриса описаха, че Меган доста се радва на това, че в животът ѝ се е появил Хари, само че неговите родственици и новите отговорности към този момент много я напрягат, а даже понякога плашат.


" Роднините от страна на жениха оказват голям напън върху нея. Освен това, тя не е очаквала, че към нейната персона ще има такова огромно внимание. Новият ѝ живот се оказа не подобен, какъвто тя си го представяше. Тя едвам в този момент стартира да осъзнава, че се обвързва освен с обичания си човек, само че и с избрани правила и закони, които той съблюдава. Тя не съжалява, че се е съгласила на брак с Хари, само че в този момент схваща, че нейният живот в никакъв случай към този момент няма да бъде елементарен ", разкри източник.


Наскоро актрисата още веднъж се провали на изпита по познание на кралския етикет. По време на публична аудиенция в Кардиф дружно с принца тя не съумя да откаже подпис на 10-годишното момиченце Кейтлин Кларк.


Известно е, че кралското семейство не дава подписи, тъй като те може да бъдат след това фалшифицирани. Това предписание е спазвано от всички, то важи и за Меган. Дори и херцогинята на Кембридж не си е разрешавала това.


Щом към този момент заговорихме и за Кейт Мидълтън, то феновете сигурно са забелязали няколко разлики в държанието пред обществото сред двете. Американската актриса е по-отворена, тя непрекъснато гледа в обективите на камерите, до момента в който херцогинята не желае да показва страсти и заобикаля директните погледи в обективите.


Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс разяснява: " Уилям постоянно се е старал да държи вниманието на пресата надалеч от своята жена. Липсата на директен контакт с камерите има директно отношение към това. Тя прелестно театралничи, само че явно Кейт не прави контакт с обективите ".


Джуди изяснява това с интровертния темперамент на херцогинята. Кейт в никакъв случай не показва страсти пред аудитория, точно по тази причина тя има такава безупречна известност. Никога няма да забележите, че тя е раздразнена или е в капризно въодушевление, а непотребната разчупеност на Меган може да ѝ изиграе неприятна смешка.



От друга страна откритостта постоянно подготвя: " Стремежът да не се заобикалят камерите приказва за желанието на Маркъл да поддържа връзка непосредствено, да не се основава отдалеченост - както е признато в обществените мрежи ".




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР