Милиони британци не биха напуснали партньорите си, дори и да

...
Милиони британци не биха напуснали партньорите си, дори и да
Коментари Харесай

Една пета от хората си затварят очите пред изневярата

Милиони британци не биха напуснали сътрудниците си, даже и да се разбрали, че са им изневерили, написа в. "Дейли експрес ".

Допитване, направено по поръчка на правната компания "Симпсън Милар ", демонстрира, че една пета от хората са склонни да си затварят очите пред кръшкането на своите сътрудници. Шокиращо, 18 % от интервюираните даже не смятат половия контакт отвън връзката за невярност.

Данните сочат още, че съгласно болшинството участници в допитването кръшкането не постоянно допуска физически контакт. Внушителните 82 % от интервюираните дефинират половинките си като погрешни, в случай че те изпращат известия, флиртуват или купуват дарове за някого отвън връзката им.

Очаквано мъжете са по-склонни да прелюбодействат - един на всеки петима е подготвен на забежка по време на отмора. За съпоставяне - дамите, които биха поставили рога на колегата си, до момента в който почиват, са едвам една на 14.

Алкохолът играе основна роля в изневярата. Двадесет % от интервюираните обаче считат, че в случай че са били пияни, действието им не се брои за кръшкане.

Допитването демонстрира още, че най-склонни да простят изневярата на колегата си са жителите на Ливърпул, следвани от жителите на Лийдс и Нюкасъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР