Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели елиминационната битка в Игри

...
Милионерът Мартин Николов - Елвиса спечели елиминационната битка в Игри
Коментари Харесай

Елвиса елиминира Денислава от Игри на волята 5

Милионерът Мартин Николов - Елвиса завоюва елиминационната борба в " Игри на волята " 5 и в профил някогашната волейболистка Денислава Велкова. Дъщерята на Виолета Стайкова беше последната жена, която се бори за място в полуфиналите на рисковото риалити.  

По време на борбата Елвиса получи тежка травма на рамото. Той беше предизвестен от медиците, че рискува да скъса мускулни нишки на бицепса, само че все пак реши да продължи борбата, като получи две санкции. Денислава натрупа забележителна преднина, само че се затрудни във финалната фаза, където трябваше да познае известна поговорка. Така Мартин съумя да я настигне и острият му разум за следващ път му оказа помощ да надвие своя съперник.

 Денислава, която приключи на 6-то място, е посетител в формалния подкаст на рисковото риалити " След Игрите ". Епизодът, в който тя споделя за връзките си с Иван Рълев и за какво е признателна на Мартин, че е отпаднала преди полуфиналите, към този момент е разполагаем в , и .

 С успеха на Мартин към този момент са ясни петимата полуфиналисти, които ще се борят за място на финала. Освен милионера, в топ 5 попадат олимпийската легенда Краси Дунев, зъботехникът Иван Рълев, някогашният футболист Благомир Мастагарков и компютърният талант Момчил Василев. 

 Кой ще грабне успеха и чека за 100 000 лв.?

 Не пропускайте огромния край на „ Игри на волята " на следващия ден вечер от 20:00 часа единствено по NOVA. 

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР