Милионерът и бивш депутат Добромир Гущеров ще стане дядо за

...
Милионерът и бивш депутат Добромир Гущеров ще стане дядо за
Коментари Харесай

Дъщерята на Гущеров бременна от вратар

Милионерът и някогашен народен представител Добромир Гущеров ще стане дядо за повторно в разстояние на една година. Този път бременна е доведената му щерка Мартина. Сексапилната брюнетка ще подари с първа рожба годеника си - вратаря на британския "Акрингтън Станли " Димитър Евтимов.



Двамата оповестиха новината в неделя. Направиха го със фотоси от празненството за откриване на пола на бъдещето им дете. Това става посредством пукането на балон, от който се посипват розови или сини лентички. Евтимов и половинката му ще се радват на дъщеричка. Двамата получиха стотици поздрави от близки и другари.

Мартина е съвсем в средата на бременността си. Въпреки това тя не й проличава. Красавицата се радва на стройната си фигура, а коремчето й е едвам видимо. Единствено излъчването й е някак по-омекотено и женствено. На устата й непрестанно грее усмивка.


Митко и доведената щерка на Гущеров са дружно от няколко години. Те са една от най-стабилните двойки в българския футбол. Връзката им стартира в Англия, където Евтимов играе още от младеж. Мартина от своя страна следваше на Острова до скоро. Тя приключи висшето си обучение напролет.

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР