Милионерът Добромир Гущеров развърза кесията си и отпусна по-висока издръжка

...
Милионерът Добромир Гущеров развърза кесията си и отпусна по-висока издръжка
Коментари Харесай

Добромир Гущеров издържал сина си и снаха си, превеждал пари всеки месец?

Милионерът Добромир Гущеров развърза кесията си и отпусна по-висока прехрана на многодетното семейство на сина си Християн и Светлана. Бившият червен народен представител не утвърждава каква жена си избра синът му, само че все пак не може да ги остави да вървят голи и гладни. Свекърът на някогашната плеймейтка им спря кранчето с финанси още след сватбата. Той дава на сина си месечна прехрана, която пораства след всяко внуче. 

" Уикенд " научи, че след четвъртото дете, което някогашната държанка на Гонзо роди в края на юни, Добромир е вдигнал парите им на внушителните 50 000 лв. месечно. Тази месечна прехрана би трябвало да покрие разноските на младото семейство. Отделно свекърът заплаща заплатите на водачите, чистачките и бавачките на Гущерови. Бившият народен представител поема и част от екскурзиите на сина си и жена му, които нормално отмарят в прилежаща Гърция или отскачат до Италия.

Причината за даването на пари месец за месец е любовта на Християн към хазарта, твърдят осведомени. Овалният баровец прахосва всичко, което има. Това е повода татко му да не му дава достъп до милионите на фамилията и от там потеглят слуховете за банкрут на младите Гущерови, които не са оставени на произвола на ориста, само че и не могат да харчат свободно милионите на Добромир.

Припомняме, че с цел да се подмаже на свекъра и свекървата, пенсионираната плеймейтка кръсти дъщеря си с кичозното име Анелия-Добромира. Година и половина по-късно Светлана роди още веднъж и кръсти и сина си с името Добромир. Дори и това не съумя да умилостиви някогашния червен народен представител, който не се интересува изключително от родните си внучета, тъй като не харесва снаха си. След това на бял сват се появиха Кристиан-Валентин и Валентина. Милионерът е виждал единствено един път дребната Анелия-Добромира, когато беше на няколко месеца.

Гущеров-старши приема като родна доведената си внучка, която се споделя Диана. Именно на нея дядото е приписал част от парцелите си. Не по този начин топла е връзката му със снахата Светлана Василева. Милионерът даже не се появи на сватбата на пенсионираната корица на " Плейбой “ и сина си, а малко по-късно ги изгони и от палата си в " Бояна ", който продаде. Днес младите Гущерови живеят чартърен, като рентата се заплаща от най-стария член на семейството.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР