Милионер, застрахователен брокер от Хонконг, излъга за богатството си, за

...
Милионер, застрахователен брокер от Хонконг, излъга за богатството си, за
Коментари Харесай

Милионер от Хонконг мами с богатство, за да го хареса Forbes за милиардер

Милионер, осигурителен брокер от Хонконг, излъга за благосъстоянието си, с цел да попадне в класацията на Forbes за най-богатите хора в света. След упоритите му опити да накара изданието да написа за него, публицисти от Forbes са създали в детайли следствие и са разгласили резултатите.

Калвин Лоу се опитвал да убеди обществеността и медиите за своето благосъстояние посредством машинация, като предложил на списания и вестници изявления за своето благосъстояние като милиардер. През май The Independent разгласява материал за „ милиардера от Хонконг “, в който се споделя, че той обмисля пазаруването на спортен тим от Формула 1. CNBC заяви, че Ло заобикаля да влага в криптовалути. Може да бъдат открити още няколко десетки текстове, само че всички те, съгласно резултатите от инспекцията на Forbes, се основават на недостоверна информация. Ло работил посредством изявления, единствено с цел да се появи в годишния лист на най-богатите хора в света.

Освен това Ло твърди, че е притежател на " гараж от суперколи и сбирка от елитно шампанско, цената на една партида от които е 230 милиона $ ". Въпреки това шефът на аукциона на Christie`s Wine & Spirits Тим Триптри сподели пред кореспонденти, че оптималният вероятен таван за цената на пратка скъпо шампанско надали може да бъде повече от 100 милиона $. А фотографията му до суперскъпия автомобил Pagani Huayra Tempesta се оказа обработена с фоторедактор и направена през 2017 година на търг на Sotheby’s. Фотографът Робин Адамс сподели пред кореспонденти, че фотографията е употребена без негово познание.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР