Милиардерът Джефри Епщайн, обвинен в сексуален трафик и експлоатация на

...
Милиардерът Джефри Епщайн, обвинен в сексуален трафик и експлоатация на
Коментари Харесай

Обвинен в сексуален трафик милиардер се самоуби в ареста

Милиардерът Джефри Епщайн, упрекнат в полов трафик и употреба на малолетни, е поставил завършек на живота си, заяви в. " Ню Йорк Таймс ". Безжизненото му тяло е намерено в килията на ареста в Ню Йорк в 7:30 ч локално време. Все още не са изнесени условия към самоубийството.

 © БГНЕС
66-годишният Джефри Епщайн не се призна за отговорен по обвиняванията в полов трафик и употреба. Той беше задържан на летището в Ню Джърси на 6 юли и оставен за непрекъснато в ареста след чуване пред съда в Манхатън.
 © БГНЕС
Според прокурорите, от 2002 до 2005 година Епщайн е имал полови връзки с десетки малолетни девойки, които е водел в резиденциите си в Ню Йорк и Флорида. Той им плащал стотици долари в брой, след което инструктирал някои от тях да му водят нови девойки. Възрастта на част от жертвите е била под 14 години.

За закононарушението се плануват до 40 години затвор.

 © БГНЕС
От ФБР оповестиха, че ще проверяват самоубийството, откакто обществено бяха повдигнати въпроси по какъв начин един почитан пандизчия, бил под наблюдаване след опита да се самоубие предишния месец, може да отнеме живота си в килията.
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР