Милиардер почина при неясни обстоятелства в руския Хабаровски край. Няколко

...
Милиардер почина при неясни обстоятелства в руския Хабаровски край. Няколко
Коментари Харесай

Руски милиардер почина при неясни обстоятелства

Милиардер умря при неразбираеми условия в съветския Хабаровски край. Няколко са версиите за случая, довел до гибелта на 72-годишния паралия Игор Неклюдов, написа съветското издание „ Газета “.

Според медиите милиардерът е бил покосен от инфаркт, мислейки си, че е предизвикал гибелта на малко дете. В основата на случилото се стои случай от 17 юли, когато Неклюдов карал автомобила си покрай развлекателен комплекс.

До колата на милиардера паднало дете на една годинка, гласи една от версиите. Според друга Неклюдов го блъснал, давайки на заден ход. Детето било настанено в болница, само че без съществени контузии. Имало охлузвания по коленете, само че животът не е бил заплашен по никакъв метод. Неклюдов персонално се заел да се погрижи за момчето в болничното заведение.

Два дни по-късно, на 19 юли, руснакът научил от медиите за гибелта на дете на една година в резултат на пътен случай. По някаква причина обаче решил, че става въпрос за същото дете, въпреки да ставало дума за напълно друг случай. Игор Неклюдов, който последните два дни бил нервозен и обезпокоен, получил инфаркт, който се оказал съдбовен.

Новината беше доказана пред РИА Новости от представител на компанията „ Далрео “, чийто притежател е бил Игор Неклюдов. Милиардерът е бил един от най-големите бизнесмени в Хабаровския край. Той е имал разнообразни бизнеси, в това число мрежа от фитнес центрове, няколко кина и туристически комплекси, както и телевизионна компания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР