Милен Ангелов, който е собственик на брокерска фирма във Велико

...
Милен Ангелов, който е собственик на брокерска фирма във Велико
Коментари Харесай

Брокер дава комисионната си, за да върне усмивката на малката Никол от Велико Търново

Милен Ангелов, който е притежател на брокерска компания във Велико Търново разгласи, че до края на март всеки лев, постъпил в организацията от комисионни от покупко-продажби – наеми, покупки и продажби на парцели, ще отива в дарителската сметка на момиче, което се бори мъжки упоритото и тежко заболяване. Парите са витално нужни, защото на Никол Георгиева й следва лекуване във Франция.

“Обръщам се към моите сътрудници с апел да помогнем на Никол, тъй като никой не е застрахован от такова тестване. Нека да последват образеца ни, дано се причислят към нашата акция в името на здравето на детето!”, моли Ангелов.

Майката на Никол- Надя Костадинова, показа, че жестът на великотърновския брокер не е единствен за лекуването на нейната щерка. Милен Ангелов към този момент е дал на фамилията 2000 лв.. В момента Никол и майка й са в София, като след осъществени проучвания с ядрено- магнитен резонанс и скенер, вливания, и инжекции с хормони на растежа, е под наблюдаване. След обзор при столичен ортопед, заключението му е, че туморът е локализиран, само че костта на бедрото е разрушена и би трябвало да се подмени, написа " Труд ".

“Веднага, щом медицинските индикатори на Никол го разрешават, ще отпътуваме за Франция, уповавам се към 20 март”, сподели Надя Костадинова. Офертата за лекуване на детето е от института за онкологични болести “Гюстав Руси”, в който ще й бъдат осъществени трансплантация на стволови кафези, курсове лъчетерапия, всички типове проучвания, в това число ЯМР и скенер, като дружно с болничния престой тя възлиза на към 290 000 евро. Отделно, преди да постъпи в института се постанова ортопедична интервенция, само че към момента не е известно какъв брой ще коства, до момента в който момичето не бъде прегледано и изследвано на място.

Към момента в дарителската сметка на Никол Георгиева има постъпили към 380 000 лв.. На 15 март пък нейни съученици от ПГТ “Д-р Васил Берон” взаимно с Градския училищен парламент провеждат благотворителен концерт във Велико Търново. Дарителници не престават да бъдат поставяни в хранителни магазини и други търговски обекти в цяла България и чужбина. Кампания се организира и във Англия, където наши сънародници проведоха благотворителна фотоинициатива, точно на рождения ден на 14-годишното момиче.

Дарителската сметка на Никол Йорданова Георгиева е:
IBAN: BG46 UNCR 7000 1523 0967 34
BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF.
PAY PAL: [email protected]
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР