Милано. Наставникът на Милан Стефано Пиоли намери положителни неща в

...
Милано. Наставникът на Милан Стефано Пиоли намери положителни неща в
Коментари Харесай

От загубата винаги боли, но трябва да превърнем това разочарование в решителност

Милано. Наставникът на Милан Стефано Пиоли откри позитивни неща в загубата с 1:2 от Сасуоло, като добави, че играчите му би трябвало да трансфорат разочарованието от нея в мотивация за идващите си мачове.

" Не сме изтощени, момчетата много тичаха. Нямахме шанс с първия позволен гол, защото топката мина през шест крайници. Липсваше ни качество, само че съм удовлетворен от метода, по който използвахме пространствата. Трябва да стартираме нова глава. От загубата постоянно боли, само че би трябвало да превърнем това отчаяние в увереност. Нашето бъдеще зависи от мачовете ни с директните съперници. Днес изиграхме добър дуел. Ще проучваме всички обстановки, само че би трябвало да сме с по-бистра мисъл.

Суперлигата не ни разсея, нищо не го прави. Ние сме съсредоточени върху нашата цел. Оставащата част от сезона ще бъде много сложна, само че би трябвало да останем фокусирани и да не се разсейваме от нещо, което не е решено. Не ни е боязън, привилегия е да изпитваме това напрежение. Борим се за място в Шампионската лига и желаеме да го спечелим. Златан Ибрахимович има проблем с прасеца си. Дано да се възвърне за идващия мач, само че не съм сигурен в това. Същото важи и за Исмаел Бенасер и Тео Ернандес. Надяваме се допустимо най-вече играчи да се възстановят в точния момент ", съобщи Пиоли след мача.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР