Милан все по-сериозно работи по зимната селекция. “Росонерите” изпитват сериозни

...
Милан все по-сериозно работи по зимната селекция. “Росонерите” изпитват сериозни
Коментари Харесай

Милан готви сериозна офанзива за Лука Йович

Милан все по-сериозно работи по зимната селекция. “Росонерите” изпитват съществени проблеми в предни позиции и са един от тимовете с най-слабо нахлуване в Серия “А”. Затова и главен приоритет за шефовете Звонимир Бобан и Паоло Малдини ще бъде намирането на класен нападател. Те към този момент имат набелязани играчи, само че последните информации са, че главната им цел ще бъде нападателя на Реал Мадрид Лука Йович, написа “Тутоспорт”.

Първоначално от Милан се бяха насочили към ветерана Златан Ибрахимович. Шведът обаче към момента не дава финален отговор дали ще одобри офертата на “росонерите” и заради тази причина в клуба към този момент са пренасочили напъните си към Йович. Дори се твърди, че от клуба са почнали диалози с доближени до сърбина и особено с сътрудника му Фали Рамадани, който ще бъд претрупан със задачата да убеди Реал да пуснат клиента му.

Йович дойде на “Сантиаго Бернабеу” през лятото с огромни упования от Айнтрахт (Франкфурт). Той обаче не може да свикне с ситуацията в Реал и досега има маркиран едвам 1 гол. Самият футболист е подготвен да смени ситуацията и предлагането на Милан му се коства задоволително завладяващо.

Интересното е, че Рамадани е сътрудник и на Анте Ребич, който пък не съумя да се наложи в състава на Милан и желае да скъса контракта за наем и да се завърне в Айнтрахт (Франкфурт). Така сътрудникът ще би трябвало да работи по едно и също време по един входящ и един произлязъл трансфер на “Джузпе Меаца”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР