Милан Шкриниар говори пред медиите, че няма абсолютно никакво намерение

...
Милан Шкриниар говори пред медиите, че няма абсолютно никакво намерение
Коментари Харесай

Шкриниар за трансфер в Юнайтед: В Интер е по-добре

Милан Шкриниар приказва пред медиите, че няма безусловно никакво желание да напуща Интер Милано, било то в Манчестър Юнайтед. Откакто мина на „ Джузепе Меаца” през юли 2017-а година, Скриниар записа 96 участия като титуляр за „ нерадзурите”, утвърждавайки се като един от най-респектиращите централни бранители в европейския футбол.

Националът на Словакия провокира огромен интерес от други клубове със солидното си показване, а двата отбора от Манчестър пожелаха да имат в състава си 24-годишния футболист, който отхвърли каквато и да било опция да напусне Интер. „ Сега трансферният прозорец е затворен и ще отвори след два месеца и половина. Не съм получавал никакви предложения, само че медиите спекулират за Ман Сити, Ман Юнайтед и Барселона”.

„ Истината е, че се усещам добре в Интер и имам прелестни връзки с почитателите. Не желая да пропущам нищо тук. Играя постоянно, което е доста значимо за мен. Затова съм взел решението си да остана в Интер и не желая да трансформирам нищо сега”, разяснява бранителят пред Ruhr Nachrichten.

Милан Шкриниар има още четири години по своя контракт с гранда от Милано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР