Милан и Салернитана завършиха наравно 1:1 в последен мач от

...
Милан и Салернитана завършиха наравно 1:1 в последен мач от
Коментари Харесай

Милан с издънка

Милан и Салернитана приключиха наедно 1:1 в финален мач от 26-ия кръг на Серия " А ". Мачът беше исторически за „ росонерите “, които за първи път нямаха нито един италианец в титулярния си състав.

На трибуните в Милано имаше повече от 70 хиляди фенове, които дадоха подтик на футболистите на Милан. Рафаел Леао и Оливие Жиру бяха покрай разкриване на резултата. 

В 42-ата минута Малик Тиау позволи груба неточност и разреши на Диа се измъкна самичък против Майк Менян, само че нападателят на Салернитана разреши да бъде надигран. 

В добавеното време на първата част Жиру откри резултата, откакто засече с глава центриране от корнер.

След подновяването на грата Милан пропусна отличен късмет за втори гол. Леао бе изведен в чиста позиция, само че стреля неопределено. В 61-ата минута Салернитана стигна до равенството посредством сенегалеца Диа, който получи асистенция от Домагой Бърдарич. 

В 71-ата минута Бърдарич фаулира Бенасер в наказателното поле и реферът Федерико Ла Пена от съди дузпа за Милан, само че прегледа обстановката с ВАР, реши да я анулира. 

До края на срещата домакините получиха няколко отлични благоприятни условия да стигнат до 3 тчоки, само че запасите Дивок Ориги, Алесандро Флоренци и Златан Ибрахимович бяха отказани от положителните намеси на Очоа. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР