Мила Йовович никога не се е побирала в рамките на

...
Мила Йовович никога не се е побирала в рамките на
Коментари Харесай

Мила Йовович и силата на женския глас - “Keep Walking”

Мила Йовович в никакъв случай не се е побирала в границите на представата за „ общоприет метод на живот “. Тя е свободолюбива и любопитна към многообразието на света. Родена е в Киев. Майка й е от Русия, а татко й е сърбин от Черна гора. Израснала е в Москва, Лондон и Лос Анджелис. Най-добре обаче й приляга Холивуд, където звездата й изгрява през 1997г. в „ Петия детайл “. Поредицата „ Заразно зло “ пък е тази, която я трансформира в известно лице в международен мащаб.

Израснала е с „ Умирай мъчно “ и „ Рамбо “, а когато гледа „ Пришълецът “ със Сингъри Уийвър усеща оня миг на прояснение и ентусиазъм – най-сетне жена, която прави на екрана нещата, за които самата Мила мечтае. Подобно на историята на Johnnie Walker, актрисата търси завършения и непредвидени пътища – едно непрекъснато придвижване напред и разтрошаване на стандартите на пух и прахуляк. Мила Йовович и Johnnie Walker стремят да вдъхновят хората да не престават напред, да бъдат уверени и смели. Тя съчетава в себе си всички тези качества и полезности, присъщи на Walker, по тази причина е и обичана в цяла Източна Европа.

 

Актрисата взе участие в акцията на Johnnie Walker “Не приказва. Действай. Keep Walking’’. Тя ни стимулира да излезем от отъпканата пътека и да предприемем деяние.

„ Целта на акцията е нещо, с което се асоциирам. Идеята за прекрачването на границите ми подхожда. Действието, пътят, който извървяваш, е това, което провокира смяната, което въодушевява и стимулира хората. Действията са по-силни от думите “, споделя Йовович.

Според нея във времената, в които живеем, позитивната конфигурация, упоритостта и куражът да продължиш по пътя си са основни. Тя среща провокации, само че тъкмо като Johnnie, избира да крачи напред, да взема нещата в личните си ръце, да провокира смяната, която желае да види.

„ Можеш да спреш за момент и да помислиш, само че по-късно би трябвало да продължиш, да станеш по-добър човек “,  твърди актрисата.



Мила споделя за измененията, които в актуалния свят изискват от всеки от нас бърза реакция и предпочитание за деяние. Защото единствено по този начин можем да бъдем в крайник с времето.

„ Свидетели сме на голяма промяна в света. Тя не е подбудена от празни думи, тя се случва, тъй като хората се борят за нещата, в които имат вяра, макар подозренията, въпросите и страховете си. Ние, хората от Източна Европа, нямаме какво да потвърждаваме, ние оставяме дейностите ни да приказват за нас “, споделя окуражително Йовович.

Време да преобърнем визиите за света и да покажем, че няма нищо невероятно. Защото само смелите са щастливи. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР