Микровълновата фурна е адски полезна и удобна при затоплянето и

...
Микровълновата фурна е адски полезна и удобна при затоплянето и
Коментари Харесай

Бърз и ефективен начин за почистване на микровълновата!

Микровълновата фурна е пъклен потребна и комфортна при стоплянето и размразяването на храна, даже и готвенето при някои характерни храни.

Но чистенето по-късно е наложително, защото в нея се натрупват доста миризми от всичко, което сме слагали вътре.
 Внимание: Храните, които в никакъв случай не би трябвало да слагате в микровълновата Внимание: Храните, които в никакъв случай не би трябвало да слагате в микровълновата
Малцина знаят, че не всички хранителни артикули мога да бъдат употребявани за готвене или стопляне в микровълнова печка. Това не касае...

Вижте този супер елементарен и ефикасен метод за положително разчистване на микровълновата ви печка!

Тайната? Мокри кърпички!

И не, няма да ви караме даже да търкате с тях.

Извадете 7-10 мокри кърпички - колкото по-мръсна е печката, толкоз повече кърпички ще са ви нужни. Освен това колкото по-мокри са те, толкоз по-добре ще се почисти. Поставете ги в микровълновата печка, затворете я и я пуснете за 2 минути.
 Привлечете шанса в дома си, единствено с един елементарен обред за разчистване на пода! Привлечете шанса в дома си, единствено с един елементарен обред за разчистване на пода!
За някои от вас може да е изненада да схванат, че с всяко разчистване и нареждане на дома, ние в действителност подреждаме и силата му и прочие..

Влагата от мокрите кърпички ще се изпарява и попива мръсотията от вътрешността на микровълновата.

Не бързайте да ги пипате с ръце, тъй като евентуално ще са горещи. Ползвайте ръкавици и откакто отворите печката, с всяка от тях можете да забършете стените, тавана и долната част на печката.

Не са нужни препарати, а микровълновата ще свети от непорочност!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР