Микроцентровете Easy могат да бъдат внедрени рентабилно във всяка локално

...
Микроцентровете Easy могат да бъдат внедрени рентабилно във всяка локално
Коментари Харесай

Микроцентрове за данни се доставят готови за месец


Микроцентровете Easy могат да бъдат внедрени рентабилно във всяка локално разпределена система
(снимка: Schneider Electric)

Нова серия микроцентрове за данни, предопределени за общоприети ИТ среди и търговски обекти, вкарва компанията Schneider Electric. Моделите Easy Micro Data Center са проектирани да д оставят цялата нужна инфраструктура за поддръжка на приложенията за локално разпределени системи (edge computing).

Микроцентровете за данни Easy имат мрежова съгласуваност с уеб-базирано отдалечено наблюдаване и включват спомагателни алтернатива за платформата EcoStruxure IT на Schneider Electric, като информация в действително време и цялостна видимост от всяка локация. Те са съвместими с неотдавна лансираните ракове и шкафове Easy.

Предварително интегрирани на фабрично равнище и изпратени непосредствено до обекта, микроцентровете за данни се оферират в комплект с гамата  Easy UPS от непрекъсваеми източници на зареждане на Schneider Electric, както и със захранващите разпределителни блокове (PDU) от серията Easy, датчици за околната среда и точно изстудяване.
още по тематиката
Високото равнище на предварителна интеграция и тестване улеснява етапите на планиране и внедряване, като дава опция на доставчиците на ИТ решения, систематичните интегратори и дистрибуторите с добавена стойност (VAR) да изпълнят спецификациите и да доставят Easy Micro Data Centers до обекта в рамките от 4 до 6 седмици.

Предвид размера и интегрирания дизайн, микроцентровете Easy могат да бъдат внедрени рентабилно във всяка локално разпределена система или ИТ локация. Проучвания на Schneider Electric откриват, че микроцентровете икономисват сред 42% и 48% от разноските, спрямо обичайното централизирано оборудване.

Моделите Easy Micro Data Center C-Series се оферират в затворени шкафове за полуконтролирани, търговски обекти като общоприет офис или бизнес помещение. Easy Micro Data Center S-Series включва вентилирани шкафове за интеграция в общоприети ИТ среди като мрежови и сървърни пространства.

Микроцентровете за данни са подобаващи за приложения с ниска инертност в областта на банкирането и финансите, търговията на дребно, локалното самоуправление, опазването на здравето, хотелиерството и образованието. Те могат да се поддържат отдалечено посредством приложението EcoStruxure IT, основано на заоблачен софтуерен пакет.

В допълнение, Easy моделите се оферират в комплект с наблюдаване на околната среда и физическа сигурност, с цел да дават отбрана против неоторизиран достъп. Моделите  от сериите S и C са налични в определени страни посредством сътрудниците, ИТ дистрибуторите и интеграторите на компанията, както и непосредствено от Schneider Electric.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР