Микропаразитите се явяват главна причина за мъжкото и женското безплодие

...
Микропаразитите се явяват главна причина за мъжкото и женското безплодие
Коментари Харесай

Те живеят в много от нас! Вижте ужасната истината за паразитите и как да ги премахнем!

Микропаразитите се явяват основна причина за мъжкото и женското неплодородие и импотентност (поразяване на пикочополовата система с колонии паразити), помятанията (организмът изхвърля атакуващите плода паразити, а дружно с тях и самия плод), преждевременните раждания, детската смъртност, заболяванията, физическите и умствени отклонения, неприятната успеваемост, алкохолизма, наркоманията и така нататък

Хората, които са се избавили от паразитите, губят влечението си към спиртните питиета, бирата, пушенето, кафето, месото, опиатите: чистият организъм, чистата клетка на индивида ги отхвърля. Всичко това го изискват паразитите.

Италианският доктор Тулио Симончини е от дребното медици, които сполучливо лекува хора в последния етап на рака. Според него злокачествените формирания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто мощен имунитет я държи под надзор, само че при отслабването му, гъбата се популяризира по цялото тяло и образува злокачествени тумори). Затова имунната система е ключът към оздравяването, както и периодическото обезпаразитяване на организма и изключването на химически субстанции в храната и водата.

Есенно-зимният и пролетният интервал са време, когато става активизиране на паразитите, пораждат вирусни епидемии, затихва всичко в природата, появяват се депресии. Депресията е очевиден симптом за претъпканост на организма с паразити и шлаки. И това е най-хубавото време за антипаразитна профилактика и ликвидиране на организма. Неслучайно всички основни пости във всички вероизповедания (Рамазан, Коледен пост, Великия пост) идват точно в същото време. Великият пост е идеалното време за осъществяване на цялостен курс на антипаразитно ликвидиране.

Рецепти за обезпаразитяване:

Тибетска рецепта при възпалителни процеси в белите дробове:

1 супена лъжица сок от лук се смесва с 1 супена лъжица мед. Тази композиция се взема 3 пъти дневно, само че единствено в дни, когато Луната пораства.

Резепта за обезпаразитяване със зелени орехи:

Зелени орехи, събрани преди 24 юни, се прекарват през месомелачка, смесват се 1:1 с мед, сместа се излива в бутилка, затваря се и се оставя да престои един месец на мрачно ветровито място. Съдържанието на бутилката от време на време се разклаща.

Приема се по 1 чаена лъжичка, 3 пъти дневно преди ястие.

Показания. При чернодробни и белодробни полокистози, при всевъзможни болести на черния дроб, стомашно-чревния тракт, а също и всички заболявания свързани с възпаление. Силно покачва имунитета на организма. Целогодишната му консумация оказва помощ за лечение на кожни заболявания, против които ортодоксалната медицина е безсилна. Пречиства кръвта, изхвърля паразитите от тялото, лекува базедова болест. Ефективно е при парадонтоза, карбункулоза и фурункулоза Срок на лекуване – 40 дни.

Воден йоден орален разтвор (Лугол)

Ако имате причина да смятате, че другите средства не са унищожили паразитите от кръвта или вътрешните тъкани, вместо с едно от прочистващите билкови средства, можете да извършите курс с разтвор на Лугол. Именно по този начин доктор. Трус лекува в началото своите пациенти.

Разтворът на Лугол е вътрешен йоден разтвор, предопределен за премахване на кандида, вируси и микроби в кръвта. Вземате 100мл. разтвор на Лугол (наречен също „ воден йоден орален разтвор ” от химиците).

Направете си тест, като вземете капка воден разтвор, вместо единствено вода, с цел да намалите силата на усета. Ако това не провокира алергична реакция, продължавайте да вземате по 6 капки, 4 пъти на ден в течност или разбъркан с храна, само че не дружно с витамините A, C, E, дестилат от семена на грозде или цистеин. Йодът е оксидант и ще бъде добре да намалите приема на антиоксиданти, по време на приема му.

Продължете 3 седмици, само че спрете, в случай че развиете нежелателни реакции. Не вземайте йода повече от 3 седмици, тъй като той ще се намеси в работата на щитовидната жлеза. Ако е належащо повторете курса след няколко месеца.

Рецепта за изчистване на паразитите с чесън:

Пресният, недопечен чесън е мощно антимикробно и антипаразитно средство. Дори и в разводнен разтвор на повече 1: 1000 той убива бактериите и гъбите. Когато чесънът е счукан, неговите ензими преобразуват устойчивия алийн в алицин.

Алицинът има деен кислороден атом, който убива микробите, като окислява клетъчните стени. Лактобацилите също имат свойството да убиват други микроби с О2 (от водородния пероксид). За да се понижат до най-малко неприятните реакции от вида на главоболие, гадене и стомашно-чревен дискомфорт, е желателно да се приема мощен лаксатив дружно с чесъна.

Рецепта за изчистване на паразитите с шарлан:

Сутрин, преди измиване и пиянство на вода, с една лъжица олио се жабурка устата 15-20 минути, като се прекарва постепенно сред зъбите. Да се внимава да не се гълтам даже капка от олиото при изплакване на устата, тъй като всеки излишък от олиото съдържа токсични детайли и голям брой бактерии и вируси.

В началото олиото ще е много вискозно, само че след няколко минути то ще стартира да става “по-тънкo ” и бяло като избелена вълна. След изплюване на олиото се изплаква устата няколко пъти с вода с 4-5 капки йод. След измиване на зъбите четката за зъби се почиства със същия разтвор.

С олио лечението се лекуват мигрена, главоболие, бронхит, заболели зъби, тромбоза на артериите, хронични болести на кръвта като левкемия, също по този начин артрит и обвързваните с него болести, неврофизиологична парализа, екзема, стомашен ентерит, перитонит, сърдечни болести, бъбречни заболявания, менингит, и хормонални нарушавания при дамите изцяло се отстраняват от организма.

Рецепта за изчистване на паразитите с джинджифил:

Два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домакински мед. Сместа се употребява 3-4 пъти на ден по лъжичка.

Да се употребява само неметална лъжица! Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР