Микел Артета защити начина, по който Пиер-Емерик Обамеянг си тръгна

...
Микел Артета защити начина, по който Пиер-Емерик Обамеянг си тръгна
Коментари Харесай

Артета отвърна на нападките на Обамеянг

Микел Артета отбрани метода, по който Пиер-Емерик Обамеянг си потегли от , казвайки, че той е бил „ решението, на 100% “. Обамеянг напусна със свободен трансфер, с цел да се причисли към през януарския трансферен прозорец, откакто отпадна от сметките на Артета.
Габонският нападател загуби капитанската си лента през декември поради дисциплинарно нарушаване и не игра повече за клуба. След като се причисли към Барса в последния ден от трансферния прозорец предишния месец, на „ артилеристите “.
" Това е негово мнение, това е споделил и би трябвало да почитаме неговото мнение. Изключително благодарен съм за това, което Оба е направил и за неговия принос. Начинът, по който виждам себе си в тези взаимоотношения е, че съм решението, а не казусът. Аз съм решението, на 100%. Мога да го кажа в очите на всеки ", сподели Артета.
" Намерението от самото начало е най-хубавото и не за мен, а за клуба и отбора. Всичко завърши по допустимо най-хубавия метод, мисля. Това е част от футбола. Трябва да вземеш решение, а в тази ситуация то бе да го продадеш и в този момент той играе за Барселона ", добави испанският управител на днешната си конференция.
Той добави, че Александър Лаказет ще бъде капитан на „ топчиите “ до края на сезона. Лондончани гостуват на Уулвърхемптън в идващия си мач от Висшата лига в четвъртък.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР