Михаил Захаров, агент на Федералната служба за сигурност (FSO) на

...
Михаил Захаров, агент на Федералната служба за сигурност (FSO) на
Коментари Харесай

Шок в Кремъл: Бодигард на Путин се самоуби внезапно на работното си място

Михаил Захаров, сътрудник на Федералната работа за сигурност (FSO) на Русия, се е самоубил по време на работа на територията на Кремъл в Москва, оповестява Telegram каналът Baza. Той е от подразделението, което дава отговор за защитата на президента Владимир Путин.

Негови сътрудници допускат, че може да е протегнал ръка на живота си поради безразличното отношение на управлението към изискванията на работа, а и поради многочислените изключителни часове.
Загнанных лошадей пристреливают, не истина ли?
Телохранитель Путина "внезапно " застрелился на территории Кремля, при этом он находился при исполнении своих обязанностей.Погибшим оказался Михаил Захаров,сотрудник ФСО,отвечающего за личную охрану президента...
— DANA TAUSCH (@2001Danata)
Също по този начин се оповестява, че и брачната половинка на Захаров не е наясно с аргументите за гибелта му. Според негови родственици двамата в последно време не живеели дружно, а през декември възнамерявали да се разведат.
Михаил Захаров из подразделения ФСО, отвечающее за охрану президента, покончил с собой непосредствено на территории Кремля
— Газета «Собеседник» / Sobesednik.ru (@Sobesednik)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР