Михаела Филева и Максим Ешкенази завършват лятното си турне Ин

...
Михаела Филева и Максим Ешкенази завършват лятното си турне Ин
Коментари Харесай

Класика и поп заедно: Михаела Филева и Максим Ешкенази с финален концерт на турнето си "Ин и Ян"

Михаела Филева и Максим Ешкенази приключват лятното си турне " Ин и Ян " с концерт в София на 1 септември. Изпълнителите демонстрираха, че поп и класическа музика могат да са в красива симбиоза.

" Ние имахме огромния късмет да създадем пълнокръвно турне в доста градове и по тази причина се усещаме късметлии " - показа диригентът.

За последно той е бил в Америка преди 2 месеца, където е изнесъл първия си концерт от 15 месеца насам. Събитието било извънредно прочувствено както за него, по този начин и за публиката.

" След първото произведение хората станаха на крайници и започнаха да плачат. На първия ред всички бяха с маски и им течаха сълзи от очите. Това се случваше след всяко произведение! Оказа се, че това е първият концерт и на хората от 15 месеца насам " - споделя той.

Емоцията по време на концерти е специфична и мощна и за Михаела Филева.

" Понякога тя потегля от актьора, различен път от публиката. На мен също ми се е появявала бучка в гърлото и даже съм пускала сълза, когато нещо ми е било доста прочувствено " - е безапелационна поп дивата.

Категорична е и в опровергаването на слуховете, че заради стрес към турнето е свалила 3 кг. През смях и двамата споделят, че една от незабравимите им случки от музикалното лято е красивата дъга, която виждат, до момента в който пътуват.

" Имаше заплашителен дъжд и внезапно блестна слънце. Получи се голяма дъга, която ще помня до края на живота си " - въодушевено споделя Максим Ешкенази.



Комбинация от дъжд и слънце дава хубав резултат, какъвто е и този от смесването на поп и класическа музика на тяхното турне.

" Ин и Ян е композиция, баланс сред неща, които на пръв взор биха звучали недопълващи се. Ние демонстрираме, че симбиозата сред тях може да е доста красива. Тази композиция е реалност и на сцената, и измежду публиката. Има хора, които са там, тъй като са почитатели на поп музиката, и се очароват от класиката и противоположното " - с ентусиазъм приказва за турнето Михаела Филева.

Кратък занимателен куиз в студиото на " Тази заран " демонстрира, че и двамата са Ян и носят повече мъжкото начало.

" Винаги съм била мъжко момиче! " - разяснява резултатите Михаела Филева.

Вижте повече във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР