Мигранти се опитаха да нахлуят в България, като щурмуваха турския

...
Мигранти се опитаха да нахлуят в България, като щурмуваха турския
Коментари Харесай

Мигранти се опитаха да нахлуят в България, щурмуваха турския ГКПП „Капъкуле“

Мигранти се пробваха да нахлуят в България, като щурмуваха турския Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капъкуле “. В групата са се присъединили мъже, дами и деца, които са упорствали турските управляващи да ги пуснат да минат границата, показва.

Заради офанзивата чиновниците на пункта против Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " са били принудени да преустановят работа от 9 до 11 часа в сряда. Полицаите от турска страна са използвали мощ и са дали предупредителни изстрели, с цел да овладеят обстановката.

В публична позиция валийството в Одрин удостовери, че са създадени много изстрели на границата, само че те са били във въздуха. От локалната администрация отхвърлиха информацията, че това са бежанци. В позицията се показва, че хората са публични представители на Ахмединската вяра на мира и светлината.

След намесата на полиция, жандармерия и митническата защита групата от към 100 души е арестувана за „ опит за принудително навлизане в митническата зона под въздействието на провокатори ”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР