Миглена Ангелова посрещна поредната фейк новина за себе си с

...
Миглена Ангелова посрещна поредната фейк новина за себе си с
Коментари Харесай

Миглена Ангелова: Искам златно колие, опаковано в палто от норка!

Миглена Ангелова посрещна следващата фалшив вест за себе си с доста подигравка и щипка жлъч. Причината е „ нейната пета сватба”, за която тя научи от публикация в столичен седмичник. Написаното се оказа прекомерно пресилено, а тв водещата даже заплаши със съд!

И с цел да развесели малко фейсбук приятелите си, Ангелова призна, че в този момент ще й се наложи да черпи, даже и до момента в който изяснява, че няма мотив.

„ Ех, популяризира се фалшив новината за моята сякаш женитба. Всеки миг и аз ще повЕрвам... Но до тогава: скъпи сътрудници, завъртете едно телефонче, чистосърдечно ще ви опиша кое е истина и кое - не. Не коства доста - на цената на един градски диалог:) Но другояче - благодаря, блага публикация..., но просто не е правилно, а приятелите към този момент чакат да ги черпя - вкарвате ме в разходи”.

Ден по-рано пък, когато въпросната публикация по неин адрес бива оповестена, Мадам „ Искрено и лично” отвръща не по-малко ефектно по този начин:

„ Скъпи „ колеги” от вестник „ УИКЕНД”, доста апелирам идващият път, когато обявявате сватбата ми, пишете дата, час и място, че и аз да знам къде е и по кое време. Ааа, и още - по съвет на другар: желая си сватбените дарове: златно колие, опаковано в палто от норка, поставено в мерцедеса, паркиран пред триетажната вила на морето!

Днес обяснявах на няколко души, че пишете напълно погрешни нелепости - бяха се обидили, че не са поканени на събитието. Ако продължите да ме смразявате с хора, на които държа, поради измислиците си, ша ви съдААА!”

Миглена Ангелова прави първия си благотворителен бал!

Вместо „ петата си сватба” сега Миглена Ангелова е в трескава подготовка на първия си всемирски благотворителен бал, който провежда взаимно с „ Национално Движение Овация за Отговорни Млади Шофьори”. Той ще се състои на 25 март в хотел „ Маринела” и ще събере на едно място известни креативен и бизнес персони, които по собствен авангарден метод трансформират България. Средствата от бала са предопределени за деца, потърпевши при ПТП, а разпределението им ще става с кураторството на БЧК.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР