Microsoft заяви, че проучва проблем, с който са се сблъскали

...
Microsoft заяви, че проучва проблем, с който са се сблъскали
Коментари Харесай

Microsoft преживя тотален срив

Microsoft съобщи, че изследва проблем, с който са се сблъскали през днешния ден хиляди консуматори на нейните артикули по целия свят, в това число сривове, зародили в платформата за видеоконференции Teams и имейл платформата Outlook .

Компанията съобщи, че ревизира за „ проблеми, засягащи голям брой услуги на Microsoft 365 “, в това число стратегии като Word и Excel .

Продуктите на Microsoft 365 имат милиони консуматори по целия свят и хиляди от тях рапортуваха за проблеми на уеб страницата Downdetector тази заран. Сред засегнатите бяха консуматори от Съединени американски щати, Англия, Австралия и Бразилия, които в допълнение към стратегиите от този пакет " Microsoft 365 " също се сблъскаха със сривове в системата за видеоигри Xbox , както и в облачната платформа " Azure ".

Миналата седмица Microsoft заяви, че редуцира 10 000 чиновници, което е малко под 5% от общата работна мощ. Като причина за понижаване на работната мощ от компанията показаха рецесията на световната стопанска система и смяната в целите на техните консуматори след пандемията Covid-19. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР