Метеорологичните карти показват, че жестоки гръмотевични бури ще разтърсят по-голямата

...
Метеорологичните карти показват, че жестоки гръмотевични бури ще разтърсят по-голямата
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Предупреждение за официални празници на Met Office като ужасяваща гръмотевична буря, която ще удари цялата страна само за дни

Метеорологичните карти демонстрират, че жестоки гръмотевични стихии ще раздрусат по-голямата част от Обединеното кралство в неделя - и има опасения от наводнения.

Метеорологичната работа споделя, че ще падне до два инча дъжд, изключително в източните региони, и след пороите във вторник реките ще бъдат изложени на риск от преливане. Това идва, откакто пороен дъжд докара до кално свлачище, което аргументи гибелта на 10-годишната Лия Харисън в Карлтън в Кливланд, Северен Йоркшир.

Картите, издадени от синоптиците в InMeteo, демонстрират, че в неделя следобяд се чакат повече гръмотевични стихии на юг до Девън и на север до Дънди, Шотландия. Гръмотевици и светкавици също ще гърмят в северен и междинен Уелс и елементи от Северна Ирландия.

Най-тежките стихии ще бъдат на изток, изключително в Линкълншир и Норфолк, към 16:00 часа, споделят синоптиците. Метеорологичната работа схваща, че до 40 мм (1,57 инча) дъжд ще падне на по-високи места и британците би трябвало да „ внимават “, когато пътуват в недел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР