Meta Platforms Inc (FB.O) забранява на руските държавни медии да

...
Meta Platforms Inc (FB.O) забранява на руските държавни медии да
Коментари Харесай

"Фейсбук" блокира руски държавни медии

Meta Platforms Inc (FB.O) не разрешава на съветските държавни медии да пускат реклами или да си обезпечават доходи от платформата си на всички места по света, заяви в петък компанията-майка на колоса за обществени медии Фейсбук. Това е невиждана акция против медиите на държава-агресор.

„ Продължаваме също да прилагаме етикети към спомагателни съветски държавни медии “, сподели в Туитър ръководителят на политиката за сигурност Натаниел Глайхър. „ Тези промени към този момент започнаха да се ползват и ще продължат през уикенда.

Той добави: „ Сега забраняваме на съветските държавни медии да пускат реклами или да си обезпечават доходи от нашите платформи където и да са по света "  Четири съветски медии   — Звезда, РИА Новости, Лента.ру и Газета.ру са цензурирани   за един ден за разпространяване на „ подправена информация ". 

От своя страна отвчера Русия подхваща ограничения за отчасти ограничение на достъпа до Фейсбук, заяви Федерална работа за контрол на връзките, осведомителните технологии и всеобщите медии (Роскомнадзор), съобщи РИА НОВОСТИ.

„ На 25 февруари Генералната прокуратура, в съгласие с Министерството на външните работи, реши да признае обществената мрежа Фейсбук за забъркана в нарушение на главните права и свободи на индивида, както и правата и свободите на съветските жители “, се споделя в известието.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР