Met Gala несъмнено е едно от най-очакваните събития в модната

...
Met Gala несъмнено е едно от най-очакваните събития в модната
Коментари Харесай

Най-впечатляващите тоалети от тазгодишната Met Gala

Met Gala безспорно е едно от най-очакваните събития в стилната промишленост, когато в първия понеделник на май по големия червен килим в музея Метрополитън в Ню Йорк минават някои от най-актуалните звезди, постоянно в най-екстравагантните си визии. Истински театър, в който фокусът е напълно върху тоалетите. Предвид това, че тази година тематиката на вечерта беше „ Карл Лагерфелд: Линия на хубостта “, с която бе отдадена респект към именития дизайнер, който ни напусна през 2019 година, надали беше изненада, че черното и бялото като цветове и композиция преобладаваха под светлините на прожекторите. Характерният за Chanel туид, който години наред интерпретираше Кайзера като креативен шеф на стилната къща, перли в обилие и даже голям шлейф с неговия облик и име бяха единствено част от акцентите по време на стилната церемония.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Getty Images Entertainment (@gettyentertainment)

Риана за следващ път удостовери статуса си на фешън икона, появявайки се последна, тъкмо като булките в края на всяко шоу на Лагерфелд, и за ръка с обичания си A$AP Rocky. Докато той беше облечен с дънки, килт и черно сако, тя се открои с обилна бяла рокля, дело на Valentino, комбинирана с горна част, създадена то красиви бели цветя. Що се отнася до аксесоарите, чифт слънчеви очила, ръкавици без пръсти и голям брой бижута на Cartier допълниха елегантно стайлинга на поп дивата.

Преди това обаче опит да „ открадне “ шоуто направи и Джарет Лето, който в началото се беше скрил зад костюм на котка и по-точно обичаната котка на Карл Лагерфелд – Шупет. Актьорът нееднократно е поемал опасности на аления килим на Met Gala, като се е появявал с имитация на личната си глава дружно с някогашния креативен шеф на Gucci Алесандро Микеле. С котешки уши се появи и певицата Doja Cat, също пресъздавайки облика на Шупет по собствен метод, само че пък и идеалният миг за нея да подчертае името си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Naka media (@naka.media)

Никол Кидман също изглеждаше зашеметяващо в роклята, която Лагерфелд сътвори за нейната реклама на Chanel No 5 през 2004 година, режисирана от Баз Лурман. А измежду домакините на вечерта дружно с Анна Уинтур бяха Пенелопе Курс, която беше в бяла рокля на Chanel, Микаела Коел, Роджър Федерер и Дуа Липа.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от bir tutam mutluluk (@birtutammutlulukcom)

Сред нашите фаворите безспорно са и Ан Хатауей с тоалета си на Versace, Марго Роби в черна рокля на Chanel, Джанел Моне, Джиджи Хадид, Дженифър Лопес и Кристен Стюарт.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hoy Magazine (@hoymagazine)

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР